AKTUALITÁSOK

2020. március 21-én, szombaton újabb 1-napos workshop "Bevezetés a craniosacralis terápiába" címmel.

Újabb alkalom nyílik betekintést nyerni a Craniosacralis terápia világába, megérezni a craniosacralis ritmust, megismerni a rendszer tudományos hátterét és elsajátítani a terápia egyetlen öngyógyításra is alkalmas technikáját, az ún. Still point technikát.

A workshopot elsősorban laikusoknak, illetve azoknak ajánljuk, akik tervezik valamelyik CST1-es nagyképzésen való részvételt, és szeretnék előtte egy kicsit jobban megismerni a módszert, kipróbálni palpációs képességüket. Ajánljuk továbbá bárkinek, akit érdekel a CST, aki szeretné elsajátítani a Still Point technikát, hogy segíthessen önmagának és a környezetében élőknek, pl. fájdalomcsillapításban, az alvás és a relaxáció megkönnyítésében, stresszoldásban, stb.
 

Részvételi díj: 20.000 Ft, amely az alábbi névre és számlaszámra banki átutalással fizetendő: 
UPLEDGER INSTITUTE HUNGARY KFT.
Erste Bank 11600006-00000000-78017784
Kérjük, a közlemény rovatba tüntesse fel a résztvevő nevét és a workshop kódját: CSTWS

Lemondási feltételek:
Kötbérmentes lemondási határidő: a workshop napját megelőző 14. nap. A kötbér mértéke 14-10 nappal a workshop napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 10 napon belül történő lemondás esetén a részvételi díj 100%-a fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 5.000 Ft regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.

Egészségügyi dolgozóknak a képzés elvégzéséért 14 akkreditációs pont jár.

Tanulási segédletet, jegyzetet biztosítunk, a résztvevőknek csak az ebédről kell gondoskodnia. Kényelmes, laza öltözet viselése javasolt.

Jelentkezési határidő:
2020. február 29.
Jelentkezni e-mailben (info@upledger.hu) név, születési hely, idő, foglalkozás, telefonszám, postacím és e-mail cím, egészségügyi szakdolgozó esetén a szakmacsoport és a működési nyilvántartási szám/alap nyilvántartási szám megadásával lehet.

Maximális létszám: 12 fő

Várjuk szeretettel!

További felvilágosítás a Képzések/CST alapképzések/1-napos workshop menüpont alatt található.