AKTUALITÁSOK

1-napos workshop "Bevezetés a craniosacralis terápiába" címmel


Ha tanulnál valami újat és hasznosat egy jó hangulatú, gyakorlatorientált workhsopon...
Ha laikusként is tennél valamit önmagad és a környezetedben élők egészségéért...
Ha megismerkednél a Craniosacralis terápiával, amely alig 40 év alatt a világ egyik vezető alternatív gyógyászati eljására lett...


Újabb alkalom nyílik betekintést nyerni a Craniosacralis terápia világába, megérezni a craniosacralis ritmust, megismerni a rendszer tudományos hátterét és elsajátítani a terápia egyetlen öngyógyításra is alkalmas technikáját, az ún. Still point technikát.

A workshopot elsősorban laikusoknak, illetve azoknak ajánljuk, akik tervezik valamelyik CST1-es nagyképzésen való részvételt, és szeretnék előtte egy kicsit jobban megismerni a módszert, kipróbálni palpációs képességüket. Ajánljuk továbbá bárkinek, akit érdekel a Craniosacralis terápia, aki szeretné elsajátítani a Still Point technikát, hogy segíthessen önmagának és a környezetében élőknek, pl. fájdalomcsillapításban, az alvás és a relaxáció megkönnyítésében, stresszoldásban, stb.
 

A soron következő workshop időpontja:
2021. november 28.

A workshop helyszíne:
Craniosacralis Terápia Magyarország
1126 Budapest, Királyhágó u. 2., fszt. 5. 
A helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk.

Részvételi díj: 25.000 Ft, amely az alábbi névre és számlaszámra banki átutalással fizetendő: 
UPLEDGER INSTITUTE HUNGARY KFT.
Erste Bank 11600006-00000000-78017784
Kérjük, a közlemény rovatba tüntesd fel a neved és az alábbi kódot: CSTWS

Lemondási feltételek:
Kötbérmentes lemondási határidő: a workshop napját megelőző 14. nap. A kötbér mértéke 14-10 nappal a workshop napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 10 napon belül történő lemondás esetén a részvételi díj 100%-a fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 5.000 Ft regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.

Egészségügyi dolgozóknak és természetgyógyászoknak a képzés elvégzéséért 14 kreditpont jár.

Tanulási segédletet, jegyzetet biztosítunk, neked csak az ebédről kell gondoskodni. Javasoljuk, hogy kényelmes és laza öltözetben gyere, ami megkönnyíti a gyakorlást.

Jelentkezési határidő:
2021. november 19.
Jelentkezni e-mailben (info@upledger.hu) név, születési hely, idő, foglalkozás, telefonszám, postacím és e-mail cím, egészségügyi szakdolgozó esetén a szakmacsoport és a működési nyilvántartási szám/alap nyilvántartási szám megadásával lehet.


Várunk szeretettel!

További részletek a Képzések/CST alapképzések/1-napos workshop menüpont alatt található. 

Kedves Páciensünk!

 

Kérjük, hogy időpontegyeztetés előtt figyelmesen olvassa végig a Beteginfo menüpontot, ahol nemcsak a jelenlegi egészségügyi helyzetre vonatkozó előírásokat találja meg, hanem a leggyakrabban feltett kérdésekre is választ talál.

Csak ezt követően hívja bejelentkezéshez vagy további információért a központi telefonszámot hétköznapokon 9-17h között.

 

Együttműködését köszönjük!

Bezár x