'Bevezetés a craniosacralis terápiába' 1-napos workshop

A WORKSHOP TÉMÁJA:
- a craniosacralis terápia történeti háttere,
- a craniosacralis rendszer és a craniosacralis ritmus elmélete és anatómiája,
- a craniosacralis ritmus érzékelésének tanulása önmagunkon és másokon,
- a CST egyetlen öngyógyításra is alkalmas technikája, a Still Point technika elsajátítása.

A workshopot elsősorban laikusoknak, illetve azoknak ajánljuk, akik tervezik valamelyik CST1-es nagyképzésen való részvételt, és szeretnék előtte egy kicsit jobban megismerni a módszert, kipróbálni palpációs képességüket. Ajánljuk továbbá bárkinek, akit érdekel a CST, aki szeretné megérezni a craniosacralis ritmust, elsajátítani a Still Point technikát, hogy segíthessen önmagának és a környezetében élőknek, pl. láz- vagy fájdalomcsillapításban, görcsoldásban, az alvás, relaxáció megkönnyítésében, stesszoldásban.

A LEGKÖZELEBBI WORKSHOP IDŐPONTJA: 2019. december 8., vasárnap
Képzést vezeti: Gábriel Orsolya - intézetvezető, CST-D, N.P. - nemzetközi instruktor,
vagy Jeges Tímea - N.P.
A workshop időtartama: 10.00h - kb. 15.00h 
Regisztráció: 9.30-tól
Helyszín: 1111 Budapest, Budafoki út 9-11., IV/6. (Natural Balance rendelő)
A helyszín a létszám függvényében változhat. Változás esetén a jelentkezőknek külön értesítést küldünk.

Ára: 20.000 Ft, amely banki átutalással fizetendő. A tanulási segédletet, jegyzetet, íróeszközt, valamint gyógyteát és vizet biztosítunk, a résztvevőknek csak az ebédről kell gondoskodnia. Kényelmes, laza öltözet viselése javasolt.

Ha bármilyen kérdése van, írjon vagy hívjon bennünket telefonon. Készséggel állunk rendelkezésére.

Részvételi szándékát e-mailben jelezheti neve, születési helye, ideje, foglalkozása, telefonszáma, postacíme és e-mail címe megadásával az info@upledger.hu címen!
A részvételi díjat az Upledger Institute Hungary Kft. ERSTE Banknál vezetett számlaszámára kérjük átutalni:
11600006-00000000-78017784
A Megjegyzés rovatba az alábbiakat tüntesse fel: a résztvevő neve, CSTWS

Lemondási feltételek:
Kötbérmentes lemondási határidő: a workshop napját megelőző 14. nap. A kötbér mértéke 14-10 nappal a workshop napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 10 napon belül történő lemondás esetén a részvételi díj 100%-a fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 5.000 Ft regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.

Maximális létszám: 12 fő.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. november 20.


„Eddig is szimpatikus volt az Upledger Intézet munkája, de minden várakozásomat felülmúlta az élmény, hogy megtapasztalhattam a craniosacralis ritmus mozgását a saját testemben. Ebben nagy segítség volt az oldott és felszabadult hangulat, az előadó felkészültsége és érezhető tapasztalata. A tanfolyam iránti érdeklődésem tovább fokozódott. Alig várom a folytatást!”
K.Eszter, egyetemista - Salgótarján

„Minden szempontból kiemelkedő színvonalú workshop! Jól felépített tematika, magas felkészültségű előadó, vidám, közvetlen hangulat, és olyan gyakorlati tudás, melyet gyógytornász praxisomban is azonnal alkalmazni tudok.”
G-né Rita, gyógytornász - Budapest

„Nagyon jól éreztem magam a foglalkozáson! Laikusként magam is meglepődtem, milyen könnyen elsajátíthatóak az oktatott technikák. Logikus magyarázat, szemléletes bemutatók, és micsoda csapat! Komolyan megfontolom, hogy nyugdíjas létemre belevágok a terapeutaképzésbe. Köszönöm!”
Tóth Béla, nyugdíjas - Budakalász