'Bevezetés a Craniosacralis terápiába'
1-napos workshop


Egy izgalmas, gyakorlatorientált workshop laikusoknak és szakembereknek egyaránt. A foglalkozás - amellett, hogy megismerteti a résztvevőt a Craniosacralis terápia eredetével és tudományos hátterével - lehetőséget kínál a finompalpációs képesség feljesztésére, a craniosacralis ritmus érzékelésére és a módszer egyik leghatékonyabb technikájának elsajátítására.
Az ún. Still Point indukció nem csak másokon, hanem önmagunkon is alkalmazható, felhasználási javallata igen széleskörű. Elsősorban azonnali fájdalomcsillapításra, görcsoldásra, lázcsillapításra, stresszoldásra, a relaxáció, az emésztés, az alvás megkönnyítésére, általánosságban pedig az öngyógyítás támogatására alkalmazható.  

 

A SORON KÖVETKEZŐ WORKSHOP IDŐPONTJA
2021. november 28.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ

2021. november 19.


 

INSTRUKTOR
Gábriel Orsolya CST-D, CCEd, NP, ETT - intézetvezető, nemzetközi instruktor és vizsgáztató
Jeges Tímea CST-T, NP - craniosacralis terapeuta, nemzetközi tanársegéd

HELYSZÍN
1126 Budapest, Királyhágó u. 2., fszt. 5. (9-es kapucsengő)
A helyszín a létszám függvényében változhat. Változás esetén a jelentkezőknek külön értesítést küldünk.

RÉSZVÉTELI DÍJ
25.000 Ft, amely a jelentkezéssel egyidőben banki átutalással fizetendő.
A részvételi díjat az Upledger Institute Hungary Kft. ERSTE Banknál vezetett számlaszámára kérjük átutalni:
11600006-00000000-78017784
A Megjegyzés rovatban tüntesd fel a neved és a képzés kódját (CSTWS)!

A JELENTKEZÉS MÓDJA
Részvételi szándékodat e-mailben (info@upledger.hu) jelezheted az alábbi adatok megjelölésével: név, születési hely, idő, foglalkozás, lakcím, teelfonszám, e-mail cím.
Amennyiben természetgyógyászként kreditpontot igényelnél a képzés után, a fentieken kívül működési nyilvántartási számod, ennek hiányában alapnyilvántartási számod is küldd el a jelentkezéssel egyidőben.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Kötbérmentes lemondási határidő: a workshop napját megelőző 14. nap. A kötbér mértéke 14-10 nappal a workshop napját megelőző lemondás esetén a részvételi díj 50%-a, 10 napon belül történő lemondás esetén a részvételi díj 100%-a fizetendő kötbérként. A részvételi díj tartalmaz 5.000 Ft regisztrációs díjat. Lemondás esetén ezt az összeget nem térítjük vissza.

EGYÉB TUDNIVALÓK
A foglalkozás ideje alatt laza, kényelmes, réteges öltözet javasolt.
A helyiség tisztaságának megőrzéséhez, kérjük, hozz magaddal papucsot vagy tiszta váltócipőt!
Kiemelten fontos a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, ezért gondoskodj elegendő szénsavmentes ásványvízről vagy gyógyteáról!
Az ebédszünet rövidsége miatt érdemes könnyen csomagolható ebédet, pl. szendvicset hozni. Étel melegítésére a helyszínen nincs lehetőség. A közelben kisebb boltok és kávézók is találhatók.


VISSZAJELZÉSEK
„Nagyon jól éreztem magam a foglalkozáson! Laikusként magam is meglepődtem, milyen könnyen elsajátíthatóak az oktatott technikák. Logikus magyarázat, szemléletes bemutatók, és micsoda csapat! Komolyan megfontolom, hogy nyugdíjas létemre belevágok a terapeutaképzésbe. Köszönöm!”
Tóth Béla, nyugdíjas - Budakalász

„Eddig is szimpatikus volt az Upledger Intézet munkája, de minden várakozásomat felülmúlta az élmény, hogy megtapasztalhattam a craniosacralis ritmus mozgását a saját testemben. Ebben nagy segítség volt az oldott és felszabadult hangulat, az előadó felkészültsége és érezhető tapasztalata. A tanfolyam iránti érdeklődésem tovább fokozódott. Alig várom a folytatást!”
Kiss Eszter, egyetemista - Salgótarján

„Minden szempontból kiemelkedő színvonalú workshop! Jól felépített tematika, magas felkészültségű előadó, vidám, közvetlen hangulat, és olyan gyakorlati tudás, melyet gyógytornász praxisomban is azonnal alkalmazni tudok.”
G-né Rita, gyógytornász - Budapest

A képzéssel kapcsolatos dokumentumok:

Kockázatszűrő kérdőív

Kedves Páciensünk!

 

Kérjük, hogy időpontegyeztetés előtt figyelmesen olvassa végig a Beteginfo menüpontot, ahol nemcsak a jelenlegi egészségügyi helyzetre vonatkozó előírásokat találja meg, hanem a leggyakrabban feltett kérdésekre is választ talál.

Csak ezt követően hívja bejelentkezéshez vagy további információért a központi telefonszámot hétköznapokon 9-17h között.

 

Együttműködését köszönjük!

Bezár x