HOLISZTIKUS CSEND
A tudatosság szerepe a gyógyulásban

 

A SORON KÖVETKEZŐ DTHCS1 KÉPZÉS IDŐPONTJA
2020. november 13-15.
Jelentkezési határidő: 2020. november 1.
 

 

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA
3 nap, az alábbi kezdési időpontokkal:
1. nap: regisztráció 9.30h-10.00h, a Képzés aznap kb. 18.00h-ig tart.
2. nap: 9.00h - kb. 18.00h
3. nap: 9.00h - kb. 18.00h
A Képzés órarendje hozzávetőleges. A megadott befejezési időpont kitolódhat, hogy az adott napra kiírt tananyag teljességgel lefedhető legyen. Ezért kérünk mindenkit, hogy a képzés időtartamára ne tervezzen egyéb délutáni/esti programot.

 


A KÉPZÉS HELYSZÍNE
Terrapark (Konferenciaterem)
2040 Budaörs, Liget u. 3/2.

 

Ez a képzés egyedülállóan kínál lehetőséget arra, hogy feltárjuk és megértsük a vonatkozó természeti törvények összefüggéseit, így rövidebb idő alatt és hatékonyan tudjuk megteremteni az egyensúlyt, mind saját, mind pácienseink életében.

A holisztikus csend maga az egyensúly, amely másként mutatkozik meg testi, lelki és szellemi síkon. A harmónia feltétele az, hogy mindhárom szinten egyidejűleg jelen legyen. Az emberi létezés természeti törvényszerűségekbe ágyazott, melyek ismerete az egyensúly elérésének alapvető feltétele.

Az élményszerű, gazdagon illusztrált, gyakorlatorientált képzés során mély-holisztikus szemlélettel közelítünk a szakmai és a hétköznapi kérdések felé, melyek ennél fogva nem csupán általános és felszínes összefüggéseikben tárulnak fel előttünk.


 

RÉSZVÉTELI DÍJ
118.000 Ft

 

EZ A KÉPZÉS NEKED SZÓL

  • ha fontosnak tartod saját életminőséged és tudatszinted emelését, és annak felfelé ívelésével egyidőben terápiás munkádban is eredményesebb szeretnél lenni

  • ha szeretnéd megismerni az emberi működést meghatározó természeti törvényeket, az egyensúly és egészség megteremtésének mély-holisztikus összefüggéseit

  • ha szívesen tudnál meg többet a gondolati-érzelmi, lelki-szellemi impulzusokról és azok életünkre és szervezetünkre gyakorolt hatásáról

  • ha szeretnéd elsajátítani azokat a módszereket, technikákat, amelyekkel testi-lelki-szellemi harmóniát teremthetsz.

Az előadókról

DR. DARNÓI TIBOR1993-ban szerzett orvosi diplomát, évekig idegsebészként dolgozott, háziorvosi szakvizsgát szerzett. Átfogó ismeretekkel rendelkezik a mozgásszervi betegségek, a neuropszichiátria és a gasztroenterológia területén.

A komplementer medicina iránti érdeklődése és elkötelezettsége annak felismerésére vezethető vissza, hogy a „nagy krónikus betegségek” a hagyományos orvosi terápiákkal többségében nem gyógyíthatók. A holisztikus megközelítés, a neurálterápiával való találkozás, a táplálkozás energetikai összefüggéseinek tanulmányozása és a pszichoszomatika egyre inkább megerősítést adtak szakmai és személyes útján.

Coue-trénerként alkalma volt felfedezni az elme erejét és hatását, az elmeműködés törvényszerűségeit, a testi-lelki-szellemi folyamatok hátterét, az egyensúly helyreállításának és megőrzésének módját.

Praxisában személyes és csoportos holisztikus konzultációkat tart, melyek során a klasszikus medicina és az alternatív gyógymódok ötvözésével, gyakorlati útmutatóval, személyre szóló komplex terápiás javaslattal segít pácienseinek a gyógyulás útjára lépni.

Több alapítvány előadója, szakmai kurátora (Érthetően az Egészségért Alapítvány, Yotengrit Alapítvány, Bátor Kicsi Lélek Alapítvány)

GÁBRIEL ORSOLYAA Craniosacralis terápia meghonosítójaként és nemzetközi instruktoraként már mindannyian ismertek. Nagy öröm számomra, hogy kedves barátommal és kollégámmal, Tiborral együtt most valami újat és különlegeset nyújthatunk.

 

VÁRUNK SZERETETTEL!

Kedves Páciensünk!

 

Kérjük, hogy időpontegyeztetés előtt figyelmesen olvassa végig a Beteginfo menüpontot, ahol nemcsak a jelenlegi egészségügyi helyzetre vonatkozó előírásokat találja meg, hanem a leggyakrabban feltett kérdésekre is választ talál.

Csak ezt követően hívja bejelentkezéshez vagy további információért a központi telefonszámot hétköznapokon 9-17h között.

 

Együttműködését köszönjük!

Bezár x