A SomatoEmotional Release® egy olyan dinamikus terápiás folyamat, amely használja és kibővíti a craniosacralis terápia alapelveit, hogy segítse a testet és az elmét ért traumák visszamaradt hatásainak feldolgozását. Kutatások bizonyítják, hogy a test megőrzi a balesetekből, sérülésekből és érzelmi megrázkódtatásokból eredő fizikai erőt. A test gyakran izolálja ezeket a sérült működésű területeket, amelyeket Dr. Upledger energiacisztának nevez. A SomatoEmotional Release® olyan manuális és verbális terápiát jelent, amelyekkel a testből és elméből feloldhatók ezek a visszamaradt destruktív minták. SomatoEmotional Release® egy holisztikus, test-lélek-szellemre ható módszer, amely a páciens gyógyulásának útjában álló problémák megoldására és akadályok elhárítására irányul.
 

A legtöbb gyógymód különválasztja a testet és az elmét – vagy fizikai terápiát, vagy pszichoterápiát kínál. Köztudott azonban, hogy a fizikai egészség gyökeres változását függetlenül attól, hogy kedvező vagy kedvezőtlen, mindig mély mentális és lelki változás kíséri. Azt is tudjuk viselkedéssel és testbeszéddel foglalkozó tanulmányokból, hogy ez fordítva is igaz – a lelkiállapot jelentős változása mindig együtt jár a fizikai aktivitás, a testtartás és a mozgás megváltozásával. Test és elme egymástól elválaszthatatlan; valójában egy egyetlen, egységes lény különböző oldalai.

A SER egy olyan keretet, ill. a test szöveteivel és az érzelmekkel egyidejűleg foglalkozó gyengéd és kreatív eszköztárat biztosít, amely lehetővé teszi bármely eltárolt trauma visszamaradt káros energiájának vagy emlékének elengedését. A SER elősegíti a személyes fejlődést, segít kimozdulnunk a betegségekből, a megoldatlan problémákból, lehetőségeket nyit az egészség és a teljesség felé, vagyis leleményes eszköz életünk rendezésére és a jövő újrarajzolására. A SER és a craniosacralis terápia eszközei az emberi természet minden területét - fizikai, lelki, érzelmi és spirituális – egybeszövik, és egy ember életében hatalmas változásokat és növekedést képes előidézni.

Időpontfoglalásért keressen bennünket a +36209420074-es telefonszámon!

Kedves Páciensünk!

 

Kérjük, hogy időpontegyeztetés előtt figyelmesen olvassa végig a Beteginfo menüpontot, ahol nemcsak a jelenlegi egészségügyi helyzetre vonatkozó előírásokat találja meg, hanem a leggyakrabban feltett kérdésekre is választ talál.

Csak ezt követően hívja bejelentkezéshez vagy további információért a központi telefonszámot hétköznapokon 9-17h között.

 

Együttműködését köszönjük!

Bezár x